
18:03, 25 лютого 2021 р.
На фермі під Борисполем вирощують їстівні квіти

На міні-фермі поблизу Борисполя вирощують незвичайну продукцію – їстівні квіти для ресторанів. Сімейне господарство займається створенням нішевої продукції: настурції, кілька сортів чорнобривців, нагідки, цвіт кабачків та цукіні, білі і сині квіти огірочника лікарського. А взимку, коли для квітів не сезон, реалізують мікрогрін: молоді ростки капусти, редиски, дайкону, соняшнику, броколі та гороху, пише «newfood.media».
Виробництво разом зі своїм чоловіком Дмитром заснувала Ірина Кроль. За словами підприємців, ідея з’явилася після появи першої дитини, коли сім’я відчула на собі нестачу якісної свіжої зелені. Фермери розповідають, що весь обробіток 50 соток проводять вручну, що відкидає необхідність вносити хімічні пестициди.
Читайте також:
В школі на Бориспільщині з’явилася «Медіатека»
П’ятеро бориспільців стали чемпіонами Київщини з армспорту
Через «Бориспіль» намагались провезти 12 валіз кубинських сигар
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
11:00
13 червня
Концерт Kola на терасі River Mall
Новини компаній
13:00
10 червня
Музика Нета Кінга Коула, комедії "Чорного Квадрата" та Caribbean Disco Party — у червні в Caribbean Club
Новини компаній
11:00
7 червня
Харчишин, Epolets та джаз з Олексієм Коганом: що варто побачити в Pepper’s Club у червні
Новини компаній
09:30
7 червня
13:00
3 червня
17:00
2 червня
Оголошення
10:31, Сьогодні
10:27, 7 червня
12:53, 4 червня
live comments feed...