18:03, 25 лютого 2021 р.
На фермі під Борисполем вирощують їстівні квіти
На міні-фермі поблизу Борисполя вирощують незвичайну продукцію – їстівні квіти для ресторанів. Сімейне господарство займається створенням нішевої продукції: настурції, кілька сортів чорнобривців, нагідки, цвіт кабачків та цукіні, білі і сині квіти огірочника лікарського. А взимку, коли для квітів не сезон, реалізують мікрогрін: молоді ростки капусти, редиски, дайкону, соняшнику, броколі та гороху, пише «newfood.media».
Виробництво разом зі своїм чоловіком Дмитром заснувала Ірина Кроль. За словами підприємців, ідея з’явилася після появи першої дитини, коли сім’я відчула на собі нестачу якісної свіжої зелені. Фермери розповідають, що весь обробіток 50 соток проводять вручну, що відкидає необхідність вносити хімічні пестициди.
Читайте також:
В школі на Бориспільщині з’явилася «Медіатека»
П’ятеро бориспільців стали чемпіонами Київщини з армспорту
Через «Бориспіль» намагались провезти 12 валіз кубинських сигар
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
13:00
Вчора
Куди сходити у квітні-травні в Києві: вистави з перцем, легендарне вар’єте і вечірки з карибським вайбом
Новини компаній
15:00
19 квітня
10:00
15 квітня
06:00
12 квітня
12:00
11 квітня
V'YAVA в Саду Бажань — осередок української культури під час війни й потужна підтримка ЗСУ
Новини компаній
13:00
10 квітня
12:00
10 квітня
Оголошення
17:54, 17 квітня
17:54, 17 квітня
17:54, 17 квітня
17:54, 17 квітня
17:54, 17 квітня
live comments feed...